Betalen

In onze praktijk hebben wij het versturen en innen van nota’s uitbesteed aan Infomedics. Daardoor houden wij meer tijd over voor u en andere patiënten. Indien u aanvullend verzekerd bent, sturen zij de nota eerst naar uw zorgverzekering en ontvangt u alleen een factuur voor het restbedrag wat niet door uw zorgverzekeraar wordt vergoed.

Recentelijk is Infomedics gestart met digitaal factureren. In plaats van een factuur per post ontvangt u een e-mail met een betaallink. In de e-mail staan ook een factuurnummer en eventueel een inlogcode. Als u met die gegevens inlogt op www.infomedics.nl kunt u uw factuur inzien en voldoen. U kunt dan betalen via iDeal, via eenmalige incasso of via internetbankieren. Als u bent ingelogd op infomedics.nl kunt u digitaal factureren ook uitzetten als u liever een factuur per post ontvangt. Ontvangt u nog geen digitale factuur, maar heeft u hier wel interesse in, geef dan uw e-mail adres door aan de praktijk. Wij zorgen er dan voor dat u voortaan uw factuur via dat e-mailadres ontvangt.

Er is een uitzonderingssituatie waarbij u de nota niet via het factoring bedrijf zal ontvangen.
Dat is tijdens de spoedgevallendienst: u dient bij de spoeddienst uw factuur te allen tijde per pin te voldoen.

Wij vinden het fijn om te horen wanneer u tevreden bent, maar belangrijker is het voor ons te weten waar verbetering mogelijk is. Wij gaan graag met u in gesprek om dit te bewerkstelligen. U kunt ons mailen op receptie@tpboschplein.nl