De praktijk

Tandheelkunde praktijk Boschplein bestaat sinds 2003 en is gevestigd in het hartje van Sassenheim. Ons team streeft naar hoogwaardige tandheelkundige zorg. Wij volgen de laatste ontwikkelingen op de voet en u kunt dan ook  rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze medewerkers. In onze praktijk staat aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Tevens gebruiken wij de meest moderne materialen en apparatuur voor alle behandelingen.

Zo gebruiken wij voor de wortelkanaalbehandelingen een microscoop, waardoor wij in staat zijn de behandeling gerichter en nauwkeuriger uit te voeren. Daarmee verbeteren wij de prognose van de behandeling aanzienlijk.

Voor iedere kroon afzonderlijk bepalen wij of de voorkeur uitgaat naar een “cerec” of een conventionele kroon. Cerec is een systeem dat uit verschillende onderdelen bestaat, zoals een scanner, 3D-software en een computer gestuurd freesapparaat. Hiermee kan de tandarts aan de stoel snel en eenvoudig bijvoorbeeld kronen en tijdelijke bruggen maken. Dit biedt voor veel tandartsen en patienten een uitkomst aangezien het veel tijd uitspaart.

Wij verzorgen alle behandelingen op het gebied van Algemene tandheelkunde / Preventie / Mondhygiëne.

Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften, informatiebrochures en speelgoed voor de kinderen.